Tips voor de finalefilm

21 april is de Artcadia finale! De 12 finalisten maken hiervoor een finalefilm waarin jullie zowel de oplossing voor een uitdaging van de stad van de toekomst uitleggen, als al jullie creativiteit in kwijt kunnen. Hiernaast vinden jullie handige dossiers en websites met tips, workshops en video's om jullie te helpen met de film. Ook krijgen jullie natuurlijk een te gekke workshop aangeboden en komt een expert jullie helpen met de verdere uitwerking van jullie idee!

Hoe verkoop je jouw idee?

5 tips van Elif Algu van Branding A Better World!

 

Een aantal algemene tips en artikelen voor het filmen:

  • In dit artikel van het Parool staan tips over hoe je ook met je Smartphone hele goede films kan maken. 
  • Wil je een animatie maken? Lees dan vooral ook deze tips even door, zodat je weet hoe je een goed script maakt. 
  • Of kijk op de website van Videomakers voor heeel veel informatie!
  • Je mag niet zomaar muziek van je favoriete artiesten in je video gebruiken. Let er op dat je rechtenvrije muziek gebruikt, of andere muziek afkoopt. Een goede website voor rechtenvrije muziek is Epidemic Sound. Maar googlen op rechtenvrije muziek werkt natuurlijk ook!
  • Hebben jullie toestemming van jullie ouders om op de film te staan? De films komen namelijk wel openbaar op onze website. Bedenk anders een andere creatieve manier, animatie, maskers of misschien werken sommigen van jullie liever achter de schermen!


Heel veel succes met het maken van de film! We zullen deze pagina blijven updaten met meer informatie over de finale en de prijzen. 

Katalys

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E artcadia@arcadis.com
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partners

 

 

 

Facebook

 

 

 
Cookie-instellingen