Artcadia: Imagine your future

Artcadia: creëer jouw oplossing
voor de stad van de toekomst

Artcadia bestaat 10 jaar...

En dat vieren we! Hier berichten we over onze feestelijke acties zoals onze fotowedstrijd (lees hieronder meer). Houd deze website dus goed in de gaten en lees ons nieuws!
Ook houden we de docenten op de hoogte van nieuwe extra's. Heb je vragen? E-mail naar artcadia@knhm.nl.

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"4","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

‘Artcadia, Imagine your future’ is een landelijk techniek- en kunstwedstrijd voor leerlingen in 2 havo/vwo.
Stel je voor, je leeft in het jaar 2080. De stad, zoals je die in het begin van de 21e eeuw kende, bestaat niet meer. Hoe leven we met elkaar? Hoe ziet ons vervoer eruit? Hoe gaan we om met gebouwen, de ruimte, het water en ons milieu? Er zijn nieuwe uitdagingen in de toekomststad Artcadia, jullie bedenken de oplossingen!

Naar 'Wat is Artcadia?' 

Instagram-
wedstrijd

Doe mee met onze foto-actie en win mooie prijzen! In het lespakket dat je school heeft gekregen, zit een bouwplaat voor de Future Earth (deze is ook hier te downloaden). Maak deze wereldbol en fotografeer hem op een originele manier. Zet je foto op Instagram of Facebook met #artcadia. Maak jij de leukste foto?

 

 

 

 


 

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner


 

Facebook