Coconvervoer

10-02-2021

De opdrachtgever verwacht een inspirerend ontwerp over hoe je in 2080 op een milieubewustere manier van A naar B kan reizen en hoe je van een vervoersmiddel een kantoor kan maken.

Locatie

Plaats
Emmeloord

School
Emelwerda College

Deelnemers

Klas
1HV

Groepsnaam
Mobiliteit - Coconvervoer

Groepsleden
Sanna Tip, Marlou Dudink, Eline Stolte, Ayméelie Romkes

Naam docent
Annemarie de Soeten

Project

Thema
Mobiliteit

Probleemstelling
De opdrachtgever verwacht een inspirerend ontwerp over hoe je in 2080 op een milieubewustere manier van A naar B kan reizen en hoe je van een vervoersmiddel een kantoor kan maken.

Oplossing
Ons eindidee is De Cocon De Cocon krijgt gaatjes aan de achterkant. Daarachter komen kleine stofzuigertjes die co2 uit de lucht zuigen. Je kan thuis in je cocon stappen en dan ga je in je eigen snelheid naar je eigen ingestelde bestemming. Ons idee voor een vervoersmiddel in 2080 is een cocon. Die cocon kan je kopen in een speciale winkel. In die winkel heb je verschillende soorten. Die cocon heb je een soort bedje en een tablet. Je typt op de tablet de bestemming in waar je heen wilt en je wordt er automatisch heengereden. Als je door het water moet heb je een wateruitrusting. Als je wil afsnijden dan moet je in de coconwinkel een rupsbandenuitrusting kopen. Zelf kun je de cocon verder inrichten. Het rijdt over een baan. Onder die baan zitten onderstellen die kan de cocon aantrekken met een magneet. Het onderstel gaat rijden en dan komt de cocon in beweging. De cocon kan groeien en krimpen. Voor het groeien en krimpen heb je een speciale afstandsbediening met code en vingerafdruk.

Afbeeldingen

Finalefilm Emelwerda College

Mobiliteit

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Katalys

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E artcadia@arcadis.com
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partners

 

 

Facebook

 

 

 
Cookie-instellingen