CANON

Canon Nederland N.V. - Wie zijn wij?
Canon Nederland N.V. is een van de partners van de wedstrijd Artcadia en laat scholieren in deze techniek en kunstwedstrijd beleven welke rol Het Nieuwe Werken nu, maar vooral in de toekomst gaat spelen. Scholieren krijgen de kans om hun visie, ideeën en oplossingen rondom dit thema te presenteren. Canon Nederland N.V. helpt organisaties met het implementeren van Het Nieuwe Werken. Deze website laat zien op welke wijze Canon Nederland N.V. hier vorm aan geeft.

Het Nieuwe Werken in Artcadia!
In Artcadia werkt niemand meer van negen tot vijf uur. In Artcadia werk je waar en wanneer je maar wilt. Het Nieuwe Werken is dus niet alleen digitaal werken, maar vooral flexibel werken. Hierbij werk je bijvoorbeeld:

  • thuis op de bank
  • in de hangOn baan
  • op het strand of in het bos of met je voeten in het water

Kijk eens naar de video hier rechts van Kim en Bart om te begrijpen wat het Nieuwe Werken nu eigenlijk is. Het Nieuwe Werken heeft natuurlijk grote gevolgen. Voor de huizen waarin we wonen en werken. Voor de mobiliteit en het ontwerp van wegen. Hoe zien wegen eruit als er geen spitsuur meer is? En hoe gaan kantoren eruit zien als er de ene dag 500 mensen werken en de andere dag maar 100?

Ook de gevolgen voor het samenwerken met elkaar zijn heel erg groot. Wat gebeurt er als medewerkers elkaar niet elke dag meer zien? Moeten ze toch niet af en toe bij elkaar komen? En waar ontmoeten ze elkaar dan? Op kantoor, of misschien wel in openbare gelegenheden? Of kunnen we in de toekomst alles met video en 3D-reality af?

Kortom, als we allemaal Nieuw Werken zullen de wereld, onze huizen, onze dorpen en steden er heel anders uit gaan zien. Hopelijk hebben de deelnemers van Artcadia hier goede ideeën voor.

Katalys

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E artcadia@arcadis.com
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partners

 

 

Facebook

 

 

 
Cookie-instellingen